Opin ovi - tuotteet ja käytännöt - TNO-johdon ja -vastuuhenkilöiden verkostofoorumi

Tuotekortti header

TNO-johdon ja -vastuuhenkilöiden verkostofoorumi

 
MITÄ & MITEN

Vuosittainen verkostotapaaminen alueen osaamisen kehittämisen TNO-palveluista vastaaville ja johdolle. Alueen TNO-vastuuhenkilöt ja johto eivät olleet aikaisemmin kokoontuneet yhteiseen tilaisuuteen/foorumiin, jossa esitellään ja keskustellaan osaamisen kehittämisen TNO-palveuiden ajankohtaisista asioista. Alueen elinikäisen ohjauksen (ELO) yhteistyö on jatkossa hyvin vahvasti teemana foorumilla. Opin Ovi-projekti ja ELYn asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat vuosittaisen verkostotapaamisen mm. teemat, kutsut sekä tilaisuuden ohjelman. Opin Ovi-hankkeella on koottuna verkosto yhteystietoineen, jota hyödynnetään mm. luennoitsijapyynnöissä sekä kutsuttaessa verkostoa koolle.

KENELLE

Alueen osaamisen kehittämisen TNO-palveluista vastaavat ja johtajat mm. TE-toimiston ja ELYn vastuualueen johto päälliköt ja asiantuntijat, oppilaitosten rehtorit, kehittämispäälliköt, ym. vastuuhenkilöt ja asiantuntijat. Työelämäedustajia kutsutaan myös verkostofoorumille mukaan sekä muita mahdollisia tahoja.

MIKSI

Verkostotapaamisessa käsitellään ajankohtaisia TNO-palveluun liittyviä asioita/teemoja, elinikäisen ohjauksen yhteistyötä yms. Alueen vastuuhenkilöverkoston yhteistyötä vahvistetaan ja opitaan tuntemaan paremmin yhteistyökumppanien toimintaa ja palveluita sekä uudistuksia. Vastuuhenkilöiden ja johdon verkostoyhteistyö ja tapaamiset vahvistavat myös alueen käytännön TNO-palveluiden kehittymistä ja tuottamista asiakkaalle eri ohjauspolun vaiheissa kohti työmarkkinoita. Pyritään myös osaltaan vahvistamaan elinikäisen ohjauksen rooleja ja osaamista alueella yhdessä. Toimii myös informaatiokanavana alueen ohjausasioissa.

TUOTTAJA

Tuote on syntynyt Uudenmaan ELYn Opin Ovi-projektin, Koulutus- ja kehittämiskeskus Salmian Laituri-hankkeen ja Aikuisohjauksen koordinaatioprojektin yhteisellä suunnittelulla ja toteutuksella (Pilotti). Uudenmaan ELY-keskuksen Opin Ovi-projekti tuottaa ja toteuttaa jatkossa TNO-foorumin tilaisuuden vuosittain yhteistyössä ELYn asiantuntijoiden kanssa.

YHTEYSTIEDOT  

Taina Piispa, projektipäällikkö, Opin Ovi Uudenmaan ELY-keskus, puh. 050 314 0023, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TUOTERYHMÄ

Verkostoyhteistyö, infotilaisuus

AVAINSANAT

Vastuuhenkilöt, verkosto, osaamisen kehittäminen

PÄIVÄMÄÄRÄ 9.4.2013

Tuotekortti footer


Lataa tämä tuotekortti pdf-muodossa

Palaa takaisin sivulle Hyvät käytännöt - Onnistumisen avaimet