Seminaari

Seminaari

Elinikainen ohjaus suomessa seminaarin aineistot

Elinikäinen ohjaus Suomessa -seminaarista on tarkoitus tehdä vuosittain järjestettävä ohjausalan seminaari. Vuonna 2013 se toimi myös Osuvuutta ja kysyntälähtöisyyttä aikuisopiskeluun tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluiden valtakunnallisella kehittämisohjelmalla -kehittämisohjelman sekä Opin ovi -projektien päätösseminaarina.

Elinikäisen ohjauksen tila ja tulevaisuus
Elinikäinen ohjaus Suomessa 2013 -seminaari ma-ti 7.-8.10.2013 Tampere-talo

Seminaarin materiaaleja löydät Ohjelma-sivulta sekä esitysmateriaaleista!

  • Saavatko kaikki kansalaiset tasapuolisesti neuvonta- ja ohjauspalveluja?
  • Vastaavatko palvelut yksilöiden tarpeita?
  • Missä tilassa on ohjauksen laatujärjestelmä?
  • Toimiiko ohjaus koordinoituna kokonaisuutena?

Elinikäinen ohjaus Suomessa 2013 -seminaarin osallistujat pohtivat tämän hetken ja tulevaisuuden neuvonnan ja ohjauksen kysymyksiä. Elinikäisen ohjauksen tila ja tulevaisuus on käsissämme. Seminaariin osallistui monipuolisesti elinikäisen ohjauksen toimijoita, kehittäjiä, ohjausalan ammattilaisia, päättäjiä ja johtoa. Esillä oli useita elinikäistä ohjausta kehittäviä projekteja.

ELY-keskukset edistävät elinikäisen ohjauksen palvelujen ja ohjausosaamisen kehittämistä alueellista verkostotyötä hyödyntäen. Alueellisissa verkostoissa edistetään ohjauspalveluiden saatavuutta ja laatua. Seminaarissa esiteltiin ELY-alueiden kehittämistyön tuloksia ja Opin ovi -hankeperheessä syntyneitä yhteistyöverkostoja ja uusia toimintatapoja. Tavoitteena on liittää alueilla kehitettyjen tieto,- neuvonta- ja ohjauspalvelujen tulokset osaksi elinikäistä ohjausta.

Lisätietoja löydät tältä sivustolta sekä seminaariesitteestä. Katso myös seminaarin ohjelma!

Logot