Asiakkaalle

KoulutusalaBuffet -tapahtumat Tampereella

Tuotekortti header

KOULUTUSALABUFFET -TAPAHTUMAT

 
MITÄ & MITEN

KoulutusalaBuffet -tapahtumat Tampereen TE -toimistossa   joka kuukauden toinen tiistai klo 13.00 – 15.00.  Kuukausittain on esillä eri alojen aikuiskoulutusmahdollisuudet.   Tilaisuudet koostuvat 4-5 lyhyestä tietoiskusta, jonka jälkeen osallistujilla   on mahdollisuus saada henkilökohtaista tietoa, neuvoa ja ohjausta   infotorilla. Tilaisuus kestää 2 h.

Tietoiskuja on mahdollisuus myös seurata netin   välityksellä joko suoraan kotikoneilta tai ryhmäpalveluna Pirkanmaan alueen   TE -toimistoissa.

KENELLE  

KoulutusalaBuffet on Pirkanmaan   aikuiskoulutusorganisaatioille ja alueen TE- toimistoille yhteistyössä   toteutettavaksi suunniteltu tapahtuma, joka on suunnattu

-            työttömille työnhakijoille

-            aikuiskoulutusta suunnitteleville työttömille tai työssä   oleville

-            aikuiskoulutukseen hakeutuville

-            uravalintatilanteessa oleville

MIKSI

KoulutusalaBuffet -tapahtumat tehostavat ja parantavat Pirkanmaan alueen tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluja. Samalla ne antavat aikuiskoulutusorganisaatioille mahdollisuuden markkinoida omia koulutuspalvelujaan ja tavoittaa uusia opiskelijoita. Jokaisessa tilaisuudessa on mukana myös työnantajan puheenvuoro, jolloin kuulijat saavat realistista ja ajankohtaista tietoa kulloinkin esillä olevasta alasta.  Tämä edistää myös työelämälähtöisyyden näkökulmaa.

KoulutusalaBuffet -tapahtumissa saa tietoa, neuvoa ja ohjausta

-          aikuiskoulutusmahdollisuuksista, tutkinnoista, tutkintojärjestelmästä

-          koulutuksen valintakriteereistä, valintaprosesseista

-          kussakin tilaisuudessa esillä olevan alan työllisyystilanteesta, työelämän vaatimuksista, työtehtävistä jne. (työnantajan puheenvuoro)

TUOTTAJA  

Opin   Ovi Pirkanmaa, Oma Ovi ja Tampereen TE -toimisto. Projektin päättymisen   jälkeen tilaisuuksien organisoinnista huolehtii alueellisen Pirkanmaan ELY   -keskuksen nimeämän Ohjauksen yhteistyöryhmän kokoama työryhmä.

YHTEYSTIEDOT    

www.mol.fi/toimistot/tampere/   ja www.mol.fi,
  riitta.samola(at)te-toimisto.fi maija.pekkanen(at)takk.fi

TUOTERYHMÄ  

ASIAKKAALLE / Info- ja neuvontatilaisuudet

AVAINSANAT  

neuvonta, ohjaus,   verkostoyhteistyö

PÄIVÄMÄÄRÄ  

11.6.2012

Tuotekortti footer


Lataa tämä tuotekortti pdf-muodossa