Kuvia projektiväen tapaamisesta 23.5.2012

EKA Opin Ovi -projektiväen tapaaminen järjestettiin 23.5.2012 Jaakkiman kristillisellä opistolla Ruokolahdella. Myös Auli Ryhänen Aikuisohjauksen koordinaatioprojektista oli paikalla vierailevana tähtenä. Asioiden käsittelyn ohessa saimme nauttia kotagrillissä paistetuista letuista ja makkaroista upeissa Saimaan maisemissa.

23.5.2012 1

23.5.2012 2

23.5.2012 3

Aikuiskoulutus Etelä-Karjalassa -opas

EKA Opin Ovi -projektin aikana tuotettiin Aikuiskoulutus Etelä-Karjalassa -opas, jossa esitellään Etelä-Karjalan alueen aikuiskoulutustoimijat yhteystietoineen sekä koulutustarjontaa yleisellä tasolla.

Oppaassa kerrotaan myös yleisesti aikuiskoulutuksesta sekä vaihtoehdoista rahoittaa opiskelu aikuisena. Lisäksi oppaaseen on koottu yhteystiedot muista aikuisopiskeluun liittyvistä palveluista.

Klikkaa tästä ladataksesi oppaan.

Aikuisten ohjausta kehittämässä -seminaarin esitykset saatavilla

EKA Opin Ovi -projektin Aikuisten ohjausta kehittämässä -loppuseminaari järjestettiin Lappeen Ruustinnassa torstaina 10.5.2012.

Tilaisuuden esityksiä pääset katsomaan alla olevista linkeistä.

Tervetuloa Aikuisten ohjausta kehittämässä -seminaariin!

Seminaari on EKA Opin Ovi -projektin loppuseminaari ja se pidetään Lappeen Ruustinnassa Lappeenrannassa to 10.5.2012 klo 12 - 16.

Ohjelmassa kuullaan eri toimijoita, jotka ovat mukana aikuisten ohjauksen kehittämisessä niin valtakunnallisesti kuin alueellisestikin. Lisäksi seminaarissa on oiva mahdollisuus verkostoitua muiden Etelä-Karjalan alueen aikuiskoulutuksen toimijoiden kanssa sekä liittyä Etelä-Karjalan ohjaajien ja neuvojien verkostoon. Katso seminaariohjelma tästä

Ilmoittaudu HETI, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen tiina.reijonen (at) saimia.fi. Ilmoita samalla mahdollinen erikoisruokavaliosi kahvitarjoilua varten. Projekti tarjoaa seminaarissa päiväkahvit. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

STUDIO-koulutusta Lappeenrannassa: Työelämäosaamisen yhteistyötaidot 5 op

Tarjolla vuoden 2012 tammi-huhtikuussa Opin Ovi -hankeperheeseen kuuluvan STUDIOn toteuttama koulutus Työelämäosaamisen yhteistyötaidot 5 op.

STUDIO-koulutukset on tarkoitettu aikuiskoulutuksen henkilöstölle, työhallinnon toimijoille sekä koulutusyhteistyötä tekeville työelämän edustajille seuraavissa organisaatioissa: yliopistot, ammattikorkeakoulut, aikuislukiot, vapaan sivistystyön organisaatiot, järjestöt, yhdistykset ja työ- ja elinkeinotoimistot.

Koulutus on maksuton ja se toteutetaan Lappeenrannassa. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet tästä.

Työn ilo ja imu -valmennuksen materiaalit nyt saatavilla

Ohjaajien ja neuvojien ensimmäisiä syyspäiviä vietettiin Lappeenrannassa keskiviikkona 16.11.2011 Työn ilo ja imu -valmennuksen parissa. Tavoitteena on aloittaa vuotuinen perinne, joka kokoaa yhteen alueen tieto-, neuvonta- ja ohjaustyön parissa työskentelevät henkilöt.

Päivän vetäjänä toimi Tuija Tähtinen Valmennuksen Vire Oy:stä. Tähtisen esitysmateriaalia pääset katsomaan tästä.