ETAPPI 15 -yhteistyöfoorumi kokoontuu 10.-11.2.2015 Levillä

ETAPPI 15 -yhteistyöfoorumi kokoontuu 10.-11.2.2015 Levillä luoden yhteistä tulevaisuutta, kuunnellen ja kumppanuutta rakentaen. Tavoitteena on luoda keskusteluiden ja ryhmätyöskentelyn avulla yhteistä näkemystä työelämän ja koulutuksen kehittämiseksi Lapissa.

Foorumilla kuullaan yritysten pecha kucha -tarinoita työelämäyhteistyöstä, inspiroidutaan tulevaisuuden työelämästä ja kuunnellaan asiakasta. Lounaasta lounaaseen -kohtaamisen tuloksena on konkreettisia kehittämisideoita, ennakointitietoa ja hankeaihioita.

Foorumi on tarkoitettu kaikille Lapin työelämän edustajille ja kehittäjille, aikuiskouluttajille, oppilaitoksille, yrityksille, järjestöille, aluehallinnon toimijoille ja muille sidosryhmille. Koolla on reilun sadan ammattilaisen joukko koko Lapin alueelta.

Ilmoittautumislinkki ja tarkempaa ohjelmatietoa Lapin TNO -sivustolla.

Menestyjäksi Lapissa -uutiskirje 12/2014 on ilmestynyt

Tuoreimmassa uutiskirjeessä kerrotaan mm. perjantain 5.12. Menestyjäksi Lapissa -webinaarista, monialaisen kansanopiston opinto-ohjaussuunnitelmasta ja ETAPPI 15 -yhteistyöfoorumista.

Lue uutiskirje täältä.

Menestyjäksi Lapissa -uutiskirje 11/2014 ilmestynyt

Tuoreimmassa uutiskirjeessä mm. seuraavasta 5.12. järjestettävästä Menestyjäksi Lapissa -webinaarista, Nuoren maailma -ymmärrämmekö sitä? -koulutuksesta Rovaniemellä sekä Lapin aikuiskoulutuksen tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluiden käyttöä koskevasta selvityksestä.

Lue uutiskirje täältä.

Menestyjäksi Lapissa -uutiskirje 10/2014 ilmestynyt

Tämänkertaisessa uutiskirjeessä kerrotaan mm. tulevasta Yhdessä eteenpäin -seminaarista Rovaniemellä sekä Opin ovi -kiertueen rantautumisesta Lappiin.

Lue uutiskirje täältä.

Menestyjäksi Lapissa -uutiskirje 9/2014 ilmestynyt

Menestyjäksi Lapissa -projektin syyskuun uutiskirje on ilmestynyt. Siinä kerrotaan mm. seuraavasta Menestyjäksi Lapissa -webinaarista, joka järjestetään torstaina 25.9. klo 9-10 aiheesta työttömyysetuudella tuettu omaehtoinen opiskelu.

Lue uutiskirje täältä.

Menestyjäksi Lapissa -webinaari 4.6 klo. 9-10

Tervetuloa mukaan kesäkuiseen webinaariin. Aiheena on Uraohjauksen ja mentoroinnin haasteita. Alustajina Piia Kilpimaa (suunnittelija/projektipäällikkö, uraohjaaja) ja Krista Rautio (suunnittelija),  Koulutus- ja kehittämispalvelut, Lapin yliopisto.

Lisätiedot ja kirjautumisohjeet täältä.