Etusivu

Tervetuloa Opin ovi -kirjastoon!

Opin ovi -kirjastoon on koottu tiedot ja linkit Opin ovien tuottamista tai muuten ohjaukseen liittyvistä julkaisuista. Julkaisut on jaettu kahdelle alasivulle sen mukaan, mitä aiheita ne käsittelevät. Täältä löydät myös erilaisten seminaarien ja tapahtumien materiaalit sekä Opin ovi -kanavan audiovisuaaliset aineistot.

Käytäntöjä ja suosituksia

Nämä julkaisut antavat tukea käytännön ohjaustyöhön. Tänne on koottu alueellisten Opin ovien kokemuksia mm. palvelupisteen perustamisesta, välineitä ja oppaita ohjaustyöhön sekä valtakunnallisia ja kansainvälisiä raportteja.

Tutustu käytäntöihin ja suosituksiin!

Teoriaa ja tutkimusta

Nämä julkaisut käsittelevät ohjauksen teoriaa sekä ohjausosaamisen parantamista. Niissä pohditaan mm. ohjaustyön olemusta, ohjausta työpaikoilla, erilaisia oppijoita ja tulevaisuuden ohjausta.

Tutustu teoriaan ja tutkimukseen!

Klinikat ja seminaarit

Opin ovi -klinikoilla ja -seminaareissa on käsitelty ohjauksen ajankohtaisia aiheita laidasta laitaan. Tältä sivulta löydät klinikoiden ja seminaarien esitysmateriaalit ja videotaltioinnit, mukaanlukien Elinikäinen ohjaus Suomessa 2013 -seminaarisivuston.

Tutustu klinikoiden ja seminaarien materiaaleihin!

Opin ovi -kanava

Opin ovi -kanava kokoaa yhteen Aikuisohjauksen koordinaatioprojektin tuottamat audiovisuaaliset materiaalit - podcast-lähetykset, videot sekä Opin ovi -uutiskirjeen.

Vieraile Opin ovi -kanavalla!