Alueellisten ohjauspalvelujen tila 2009 -kysely käynnissä

Den regionala vuxenutbildningens informations- rådgivnings- och handledningstjänsters läge 2009

Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti kehittää koko Opin ovi -hankekokonaisuuden toimintastrategiaa. Strategian työstämiseen osallistuu NUOVE -projektin ohjauksen tutkimus- ja arviointiosio 3A, jonka toteuttaa Koulutuksen tutkimuslaitos / Jyväskylän yliopisto. Strategiaa varten tarvitaan tietoja aikuisohjauksen nykytilasta Suomessa. Tiedot kartoitetaan alueellisille Opin Ovi -projekteille lähetetyllä kyselyllä, joka on suunniteltu verkostomaisesti tuotettujen ohjauksen palvelujärjestelyjen mallin mukaisesti.

Kysely on käynnissä ja osa projekteista on jo jättänyt vastauksensa siihen. Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti tukee projekteja kyselyyn vastaamisessa.

Lataa kysely tästä Word-tiedostona (tiedosto päivitetty 3/2009). Peda.netin järjestelmä ja projektikohtaiset työtilat ovat projektien käytettävissä huhtikuun alkupuolella, jolloin vastauksia voidaan vielä täydentää ja muokata. Käytössä on myös ruotsinkieliset työtilat.

Lataa tästä epävirallinen VOP-opas ja tukimateriaali alueellisen ohjauksen strategiatyöhön (Powerpoint-tiedosto):

Uutisia koordinaatioprojektista!

Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti tiedottaa toiminnastaan ja aikuisohjauksen kehittämistyön ajankohtaisista asioista 2-4 viikon välein ilmestyvällä uutiskirjeellä, joka lähetetään Opin Ovi -projektien projektipäälliköille ja muulle henkilöstölle. Uutiskirjeen postituslistalle voi liittyä lähettämällä pyynnön sähköpostitse Anna-Kaisa Tiihoselle.

Lue lisää...

"Jokainen tsäänssi on mahdollisuus" -seminaari Jyväskylässä 9.2.2009

"Jokainen tsäänssi on mahdollisuus" - Aikuisohjaus työelämän voimavarana -seminaari järjestettiin Jyväskylässä 9.2.2009. Seminaarin pääteemoina olivat työelämän muutokset ja aikuisohjauksen kehittämisen mahdollisuudet alueellisten ja valtakunnallisten hankkeiden kautta.

Lue lisää...