Aktuellt

Opinraitti.fi -verkkopalvelu avattu

Opinraitti -hankkeessa kehitetty Opinraitti.fi -palvelu antaa tietoa aikuiskoulutuksesta, ja sivuston kautta on mahdollista saada yhteys myös koulutusneuvontaan. Sivustolle on koottu tietoa ja palveluita niin henkilö kuin yritysasiakkaillekin.

Tutustu: www.opinraitti.fi

Aikuisopiskelijan viikon tapahtumat Kainuussa 2010

 

Viritä verkko – tartu tietoon

Aikuisopiskelijan viikon tapahtumia järjestetään tänä syksynä Kainuussa viikoilla 37, 38 ja 39. Tapahtumien teemana on Viritä verkko – tartu tietoon. Teemalla tuodaan esille erityisesti verkko-opiskelun mahdollisuuksia. Verkko-opiskelu tarjoaa aikuisille joustavan tavan kehittää osaamistaan ja ammattitaitoaan myös Kainuussa.Tällä hetkellä verkko-opiskeluna voidaan suorittaa mm. Kajaanin lukion aikuislinjalla koko lukion oppimäärä, Kainuun ammattiopistossa asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ammattitutkinto, Kajaanin AMK:n tradenomitutkinto lähes kokonaan, yrittäjäkurssi työvoimapoliittisena koulutuksena sekä Itä-Suomen virtuaalikansalaisopistossa mm. kieliopintoja sekä taide- ja käsityökursseja. Lisäksi kaikilla koulutuksen järjestäjillä on monipuolisesti muita koulutuksia, joissa verkko-opiskelu on osa monimuoto-opiskelua.

Aina on aika oppia

Suomessa tarvitaan jatkossakin osaavia, motivoituneita ja hyvinvoivia työntekijöitä. Koulutus ja sen kautta syntyvä osaaminen, innostus ja kehittäminen ovat aina kannattava sijoitus, sekä yksilölle että työyhteisölle. Valtakunnallinen Aikuisopiskelun teemaviikko kokoaa tänäkin vuonna yhteen koulutuksen ja oppimisen asiantuntijat hyvään yhteistyöhön.

Aikuisopiskelijan viikon tapahtumat ovat:

Suomussalmella 16.9.2010, Kianta-Opisto, Alvari, klo 14-17

Kajaanissa 22.9.2010, Kaukametsän musiikkiopisto, klo 9-15

Sotkamossa 28.9.2010, Itä-Kainuun työ- ja elinkeinotoimisto, klo 9-12

Edellisten vuosien tapaan paikalle odotetaan satoja opiskelusta kiinnostuneita aikuisia ja henkilöstönsä kouluttamiseen panostavia työnantajia. Yrityksillä on mahdollisuus tehdä tapahtumassa myös rekrytointia. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestelyistä vastaavat:

Kainuun ammattiopisto, aikuisopisto, Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA (Oulun yliopisto/Kajaanin ammattikorkeakoulu), Kaukametsän opisto, Kianta-Opisto, Kajaanin lukion aikuislinja, MLL Kainuu, Juuret ja siivet –hanke, Kainuun ELY-keskus (Kainuun elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus), Itä-Kainuun työ- ja elinkeinotoimisto, Länsi-Kainuun työ- ja elinkeinotoimisto ja Ylä-Kainuun työ- ja elinkeinotoimisto.

 

Tervetuloa mukaan virittämään verkkoja!