Tapahtumat aikuisohjauksen koordinaatioprojektissa

Tapahtuma 

Otsikko:
Opin Ovi -klinikka 2/2010
Milloin:
07.04.2010 - 08.04.2010 11.00 h
Sijainti:
Työvoimaopisto - Jyväskylä
Kategoria:
Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti

Kuvaus

Opin Ovi -klinikka Jyväskylässä 7.-8.4.2010

Paikka: Koulutus- ja kehittämiskeskus Salmia, Salmirannantie, Jyväskylä
Aika: ke 7.4. - to 8.4.

Opin Ovi -klinikan ohjelma

SISÄLTÖ: Kaksipäiväinen tilaisuus on suunnattu Opin ovi -projektien projektipäälliköille tai muille keskeisille vastuuhenkilöille. Päivien teemana on verkostojen johtaminen ja ohjaus. Verkostojen johtaminen -teemassa tavoitteena on vahvistaa verkoston projektipäälliköiden rohkeutta alueellisten verkostojensa johtamisessa nyt kun verkostotyössä on kaikkialla päästy alkuun. Klinikkapäivien sisältönä on yhteistoiminnallista puimala-työskentelyä, kehittämisohjelman arviointitutkimuksen kehittämän itsearviointimallin esittely sekä kokemusten vaihtoa projektitoimijoiden kesken.

Tämän projektipäällikkötapaamisen teemoja ja työskentelyä jatketaan toukokuun tapaamisessa (vkolla 21). Tulevien Opin Ovi -klinikoiden sisältö ja ohjelma tarkennetaan maalis-huhtikuussa.

savusaunanikkuna1MUUTA OHJELMAA: Illalla on mahdollisuus nauttia Salmian savusaunan löylyistä. Savusaunaa lämmitellään illaksi, jos saunojia on riittävästi. Haluatko tulla savusaunomaan? - Ilmoita tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Aiemmasta tiedosta poiketen savusaunasta ei veloiteta maksua osallistujilta! 

MAJOITUS: Salmiassa on mahdollisuus majoittumiseen, joka on hinnaltaan edullisempaa kuin keskustan hotelleissa. Majoitushinnat: 1 hh 38,90 e / hlö, 2 hh 30,70 e / hlö. Lisäksi aamiaisen hinta 5,60/4,63 e laskutetaan osana ruokailupakettia. Jos valtio maksaa majoituksen ja aamiaisen, on niiden hinta edullisempi (alv. 0%). Tarkemmat majoitusjärjestelyt sovitaan erikseen kunkin osallistujan kanssa.

Majoitus- ja ruokailuhinnat (päivitetty 17.3.!)
Tietoa Salmian tiloista

LASKUTUS: Majoituskustannukset ja osa ruokailuista laskutetaan osallistujilta. Majoitus- ja ruokailupaketeista sekä niiden laskuttamisesta sovitaan sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Lisätietoja tarvittaessa myös suoraan Koulutus- ja kehittämiskeskus Salmiasta Kirsti Hyytiäiseltä (kirsti.hyytiainen@tem.fi, puh. 01060 43920).

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu 29.3. mennessä! Tarkka tieto osallistujamäärästä tarvitaan majoitusten ja ruokailujen järjestämiseksi. Ilmoittautuminen web-lomakkeella http://digiumenterprise.com/answer/?sid=460489&chk=E3C4UU89

SAAPUMINEN: Jyväskylän keskustasta pääsee kulkemaan Salmirantaan bussilla nro 19, keskusta-Hämeenlahti/Samulinniemi (paikallisliikenteen pysäkki Vapaudenkadulla n. 300 m matkakeskuksesta) tai taksilla matkakeskukselta.

Lämpimästi tervetuloa Opin Ovi -klinikalle! 

LISÄTIETOJA: projektipäällikkö Erno Hyvönen, Salmian yhteyshenkilönä toimii Mervi Sirviö

Tapahtumapaikka

Paikka:
Työvoimaopisto
Katuosoite:
Salmirannantie 8
Postinumero:
40520
Kaupunki:
Jyväskylä
Maa:
Maa: fi