Tapahtumat aikuisohjauksen koordinaatioprojektissa

Tapahtuma 

Otsikko:
Aikuisohjaus työelämän voimavarana -seminaari
Milloin:
09.02.2009 - 09.02.2009 09.30 h - 17.00 h
Sijainti:
ATK-luokka - Jyväskylä
Kategoria:
Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti

Kuvaus

Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti, ERKKERI-projekti ja Keski-Suomen Opin Ovi järjestävät Jyväskylän ammattikorkeakoulussa seminaarin

"Jokainen tsäänssi on mahdollisuus"

- Aikuisohjaus työelämän voimavarana

maanantaina 9.2.2009 klo 9.30-15.00 (Opin Ovi -klinikka 15.15 - n. 17.00)

Seminaarin pääteemoina ovat työelämän muutokset ja aikuisohjauksen kehittämisen mahdollisuudet alueellisten ja valtakunnallisten hankkeiden kautta.

Seminaari on suunnattu organisaatioiden johdolle ja kehittämistehtävissä oleville henkilöille mm. työ- ja elinkeinohallinnossa, yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, aikuisopistoissa, aikuislukioissa, vapaan sivistystyön organisaatioissa, järjestöissä ja yhdistyksissä sekä Opin Ovi -hankkeiden toimijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittautumisaika on päättynyt.

Seminaarin ohjelma

Seminaari järjestetään yhteistyössä Aikuisohjauksen koordinaatio-, ERKKERI- ja Keski-Suomen Opin Ovi-projektien kanssa. Tilaisuus toteutetaan Euroopan unionin ja Euroopan sosiaalirahaston tuella ja se on osallistujille maksuton.


 

Vuxenhandledningen som kraft inom arbetslivet - "Varje tillfälle är ditt chans"

Riksomfattande koordinationsprojekt för vuxenhandledningen, ERKKERI-projekt och Opin Ovi i Mellersta Finland ordnar ett seminarium kring arbetslivets inriktningar och vuxenhandledningen. Seminariet ordnas måndagen 9.2.2009 i Jyväskylä, det börjar kl. 9.30. Seminariet handlar också om projekten som utvecklar handledningstjänster och vuxenutbildning i Finland och det är avsett för projektanställda i Läroport-projekter, personer som är ansvariga för vägledningen för vuxna och andra representanter för vuxenutbildningsorganisationer och arbetskraftsmyndigheter. Seminariets föredrag presenteras på finska.

Seminariets mål är att stöda regionala projektens samarbete, och det ordnas också en "Läroport-klinik" / möte för projektgrupper efter seminariet.

Välkommen!

Tapahtumapaikka

Paikka:
ATK-luokka
Katuosoite:
Rajakatu
Kaupunki:
Jyväskylä
Maa:
Maa: fi