Tapahtumat

Tapahtuma 

Otsikko:
Kohti huomisen aikuisohjausta – onnistumisia yhteisvoimin
Milloin:
14.04.2010 - 15.04.2010 
Sijainti:
Hotelli Cumulus Oulu - Oulu
Kategoria:
Menestyjäksi Lapissa

Kuvaus

Kohti huomisen aikuisohjausta – onnistumisia yhteisvoimin Pohjois-Suomessa -seminaari Oulussa 14.–15.4.2010

Tervetuloa Ouluun Pohjois-Suomen Opin Ovien yhteiseen verkostoseminaariin!

Seminaarin tavoitteena on vahvistaa aikuisten tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluiden alueellista ja valtakunnallista kehittämis-yhteistyötä sekä tarjota näkökulmia verkostojen johtamiseen, sitoutumiseen ja vakiinnuttamiseen. Seminaari kokoaa yhteen aikuisten neuvonta- ja ohjaustyötä tekevät ja johtavat henkilöt koulutusorganisaatioista, työ- ja elinkeinohallinnon yksiköistä, yrityksistä ja järjestöistä.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Lapin Opin ovi-, Opin ovi Lapin ELY-keskus-, OSUMA- sekä OpinTori-projektit. Ne ovat osa valtakunnallista Aikuisten tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluiden kehittämisohjelmaa toteuttavaa Opin Ovi -hankekokonaisuutta, jonka tavoitteena on osaavan työvoiman saatavuuden turvaaminen kehittämällä asiakaslähtöisiä, henkilö- ja yritysasiakkaiden tarpeet huomioivia, monikanavaisia ja helposti saavutettavia ohjaus- ja neuvontapalveluja alueiden tarpeet ja erityispiirteet huomioon ottaen. Kehittämisohjelman ja alueellisten projektien yhtenä merkittävänä haasteena on poikkihallinnollisen yhteistyön ja työelämäyhteistyön toteuttaminen käytännön työssä. Tämän päivän työelämä kaipaa luovempia ja väljempiä työskentelytapoja. Työntekijöillä puolestaan on oltava mahdollisuus muuttua ja kehittyä omalla henkilökohtaisella urapolullaan.

Verkostoseminaari on avoin kaikille ja siihen osallistuminen on maksutonta. Osallistujat vastaavat itse matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksistaan.

Kutsu, ohjelma ja ilmoittautumistiedot.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA SEMINAARIIN!

Lapin Ammattiopisto: Lapin Opin ovi

Lapin ELY-keskus: Opin ovi Lapin ELY-keskus

Oulun seudun ammattikorkeakoulu: OpinTori

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus: OSUMA

 

Tapahtumapaikka

Kartta
Kartta
Paikka:
Hotelli Cumulus Oulu
Katuosoite:
Kajaaninkatu 17
Postinumero:
90100
Kaupunki:
Oulu
Maa:
Maa: fi