Tapahtumat Laituri-projektissa

Tapahtuma 

Otsikko:
Monimuotoisen ohjauksen teemapäivä
Milloin:
19.04.2011 - 19.04.2011 09.00 h - 16.00 h
Sijainti:
Koulutuskeskus Tavastia, SOTE-yksikkö - Hämeenlinna
Kategoria:
LAITURI-projekti

Kuvaus

Monimuotoisen ohjauksen teemapäivä Hämeenlinnassa 19.4.2011

Paikka: Koulutuskeskus Tavastian Jaakonkadun yksikkö, Hämeenlinna
Aika: n. klo 9.00-16.00

Laituri-projekti järjestää erityisesti kaikille Opin ovi -verkoston ja ALPON:n toimijoille ja sidosryhmille sekä ELY-keskusten tieto-, neuvonta ja ohjauspalvelujen kehittäjille suunnatun Monimuotoisen ohjauksen teemapäivän. Ohjelman yleisessä osuudessa viitoitetaan ohjauksen kehittämishaasteita mm. elinikäisen ohjauksen strategian näkökulmasta. Iltapäivän työpajoilla kuulemme ohjauksen asiantuntijoiden ja kehittäjien näkökulmia ohjauksen arjesta ja siitä, kuinka asiakkaan ääni siellä kuuluu.

Teemapäivään sisältyy alustuksia ja työpajatyöskentelyä, joiden kantavana ajatuksena on asiakkaan ääni ohjauksen arjessa. Ajatusta viedään eteenpäin kolmen eri työpajan toimintojen kautta: Monikulttuurinen ohjaus (yhteistyössä ALPO -projektin kanssa), Erilaisen oppijan ohjaaminen ja Työelämäyhteistyö.

Työpajoihin voivat tulla mukaan kaikki kiinnostuneet riippumatta siitä, onko ollut mukana valtakunnallisten teematyöryhmien toiminnassa.

Tilaisuuden ohjelma: Monimuotoisen ohjauksen teemapäivä (pdf)
Sisältää tarkemmat tiedot yleisestä ohjelmasta ja työpajoista. Katso myös kartta ja pysäköintiohjeet (pdf).

Ilmoittautuminen: Päivään osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Tilaisuuteen mahtuu noin 100 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom. ilmoittautua voi vain yhteen työpajaan.

Ilmoittautumiset 14.4.2011 mennessä sähköisesti linkistä: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=637965&chk=FRXP4USX

Työpajoihin on mahdollista koota Opin ovi -toimijoiden alustuksia, postereita, keskusteluja, tuotteita, infoja ym., joilla halutaan tuoda näkyväksi ”asiakkaan äänen” kuuleminen tai kuulumattomuus ohjauksen aikana (esim. työvälineet, yhteistyö). Ottakaa yhteyttä sähköpostilla Laiturin projektityöntekijöihin: mervi.sirvio@tem.fi tai antti.laitinen@tem.fi, niin sovitaan jatkoyhteistyötä. Tervetuloa mukaan yhdessä vaikuttamaan ja kuulostelemaan ohjauksen arjen ääniä!

Laituri-projektin yhteystiedot

Tapahtumapaikka

Paikka:
Koulutuskeskus Tavastia, SOTE-yksikkö
Katuosoite:
Jaakonkatu
Kaupunki:
Hämeenlinna
Maa:
Maa: fi