Opin Ovi

Tapahtuma 

Otsikko:
Aikuisopiskelijan viikko 5.-11.10.2009
Milloin:
05.10.2009 - 11.10.2009 
Kategoria:
Opin Ovi

Kuvaus

Aikuisopiskelijan viikkoa vietetään Unescon aloitteesta jo yli 50 maassa.

Suomessa viikkoa on vietetty vuodesta 1998 lähtien. Viikon tehtävänä on tiedottaa, motivoida, innostaa, aktivoida ja haastaa yhteistyöhön.
Jokainen Aikuisopiskelijan viikko on teemaltaan ja toteutukseltaan oma kokonaisuutensa. Punaisena lankana kulkee kuitenkin aina ajatus aikuisten kyvystä oppia kaikissa elämän vaiheissa, oppimisen hyödyistä työelämässä ja opiskelun ilosta rikkaana harrastuksena.

Vuonna 2009 viikon kampanja järjestetään jo 12. kertaa.

Vuonna 2009 Aikuisopiskelijan viikkoa vietetään viikolla 41 (5.-11.10.) teemalla luovuus ja innovatiivisuus.

Viikkoa voi juhlistaa monella eri tapaa, mutta parhaaseen ja eritoten mukavimpaan lopputulokseen pääsee yhdessä toisten kanssa. Kampanjan järjestäjä innostaa järjestämään tapahtumia alueilla, ja vinkkejä niiden järjestämiseen saa esimerkiksi Aikuisopiskelijan viikon nettisivuille viime vuonna tehdystä oppaasta.

Aikuisopiskelijan viikon päätapahtuma Helsingissä

Lisätietoa kampanjaviikosta ja päätapahtumasta on tulossa myöhemmin keväällä. Päätapahtuman suunnittelutilaisuus järjestettiin 17.3.2009.

Viikon kampanjasta vastaavat yhteistyössä AIKE Oy, Erilaisten oppijoiden liitto, Vapaan sivistystyön yhteisjärjestö, opetusministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. Myös tänä vuonna päävastuun kampanjan toteuttamisesta kantaa AIKE Oy.

Oppia & oivalluksia! Tutustu myös Aikuisopiskelijan viikon verkkosivuihin

Lisätietoja: Helena Miettinen, AIKE Oy, etunimi.sukunimi@aike.fi

Kuinka Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti on esillä Aikuisopiskelijan viikolla? Kysy Ernolta - osallistu myös keskusteluun aiheesta Opin Ovi -keskustelupalstalla.