Tapahtumat Laituri-projektissa

Tapahtuma 

Otsikko:
Monimuotoisen ohjauksen foorumi
Milloin:
16.10.2012 - 16.10.2012 
Sijainti:
Tampereen vanha kirjastotalo - Tampere
Kategoria:
LAITURI-projekti

Kuvaus

LAITURI-projekti järjestää monimuotoisen ohjauksen foorumin 16.10.2012 Tampereella

Opin ovi -hankeperheeseen kuuluva Laituri-projekti järjestää yhdessä Työvoima liikkeelle Pirkanmaalla –projektin (TLP) kanssa ja Alkuvaiheen polku Suomeen muuttaneille –tukirakenteen (ALPO) kanssa Monimuotoisen ohjauksen foorumin 16.10.2012 kello 9:00 – 15:00 Tampereen vanhalla kirjastotalolla (Keskustori 4). Tilaisuus päättää Opin oven valtakunnallisten teematyöryhmien toiminnan.

Tilaisuus on suunnattu Opin Ovi-hankkeille, TLP:n ja ALPO:n toimijoille ja heidän yhteistyöverkostoilleen sekä ELY–keskusten tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen kehittäjille sekä muille ohjaustyössä toimiville.

Päivän keskeisiä teemoja ovat erilainen oppijuus, monikulttuurinen ohjaus ja työelämäyhteistyö. Teemoja tarkastellaan elinikäisen ohjauksen ja TE-palvelu-uudistuksen näkökulmasta.

Tilaisuuden tavoitteena on levittää eri projekteissa koottuja tuotoksia ja käytäntöjä, tukea verkostoitumista ja saada mahdollisimman monipuolisesti esille erilaisten asiakkaiden tarpeet ohjauksen arjessa.

Opin Oven, TLP:n verkoston ja ALPO:n toimijat ovat tervetulleita esittelemään johonkin kolmesta teemasta liittyvää hyvää käytäntöä työpajatyöskentelyssä. Kuhunkin puheenvuoroon varataan aikaa 20 minuuttia (sisältää keskustelun). Lisäksi hankkeet voivat esitellä kehittämistyötään postereiden, tuotekorttien tai muiden materiaalien avulla.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen ja/tai oman hyvän käytännön esittelyyn viimeistään 4.10.2012. (Linkki ilmoittautumislomakkeeseen uutisen lopussa.) Tilaisuuteen mahtuu 120 henkilöä, ja paikat ja esitysmahdollisuudet varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuuden yksityiskohtainen ohjelma lähetetään ilmoittautuneille 8.10.2012. Samalla otetaan yhteyttä koskien hyvien käytäntöjen esityksiä.

Lisätietoja tarvittaessa Mervi Sirviö (etunimi.sukunimi@salmia.fi) ja
Antti Laitinen (etunimi.sukunimi@salmia.fi) (Laituri-projekti)
Jouni Salminen (etunimi.sukunimi@salmia.fi) (TLP-projekti)

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan ja jakamaan kehittämistyön tuloksia muiden kanssa!

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen
Tilaisuuden ohjelma

Tapahtumapaikka

Kartta
Kartta
Paikka:
Tampereen vanha kirjastotalo   -   Kotisivu
Katuosoite:
Keskustori 4
Postinumero:
33101
Kaupunki:
Tampere
Maa:
Maa: fi