Opin Ovi

Tapahtuma 

Otsikko:
Monitoimisuus haastaa – AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät 2014
Milloin:
06.11.2014 - 07.11.2014 
Kategoria:
Valtakunnallisia seminaareja

Kuvaus

Myös ohjaus teemana AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivillä Jyväskylässä 6.-7.11.2014

Tutkimuspäivillä käsitellään ammatillisessa koulutuksessa ja ammattikorkeakoulutuksessa ajankohtaisia aiheita. Teemoina tänä vuonna ovat mm. arviointi ja vaikuttavuus, koulutus yrittäjyyden edistäjänä, monenlaiset oppijat, osaaminen näkyväksi, opintopolut ja ohjaus sekä työelämässä oppiminen.

AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäiville voi jättää abstrakteja (posteri, esitys, round table) teemojen mukaisesti (ks. tapahtuman sivulta). Myös Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti on hakenut mukaan tutkimuspäivien ohjelmaan Opin ovi -kehittämistyötä sivuavilla esityksillä.

AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät on suunnattu kaikille ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulutuksen kehittämisestä kiinnostuneille.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.jamk.fi/fi/Tapahtumat/AMK--ja-ammatillisen-koulutuksen-tutkimuspaivat-2014/

Tervetuloa tutkimuspäiville!

 

Järjestäjät

JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun kanssa yhteistyössä päiviä järjestävät Koulutuksen tutkimuslaitos, Korkeakoulututkimuksen seura CHERIF, Käytäntölähtöisen tutkimuksen yhdistys PraBa ry, Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (KARVI), Ammatillisen koulutuksen tutkimusseura OTTU ry ja Suomen Kuntaliitto.