Tapahtumat aikuisohjauksen koordinaatioprojektissa

Tapahtuma 

Otsikko:
Aikuispedagogiikan työseminaari
Milloin:
30.09.2009 - 01.10.2009 09.00 h
Sijainti:
HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu - Hämeenlinna
Kategoria:
Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti

Kuvaus

STUDIO ja Aikuisohjauksen koordinaatioprojekti järjestävät kaksipäiväisen aikuispedagogiikan työseminaarin Hämeenlinnassa.

Seminaari on tarkoitettu aikuiskoulutusorganisaatioissa, vapaassa sivistystyössä ja kolmannella sektorilla toimiville aikuiskouluttajille, alueellisten Opin Ovi -hankkeiden toimijoille ja opettajankouluttajille. Seminaarissa käsitellään aikuiskouluttajan roolin muuntamisen edellytyksiä ja ohjauksellisen työnotteen asettamia vaatimuksia aikuiskouluttajan osaamiselle sekä esitellään käytännön toimintatapoja ja uusia välineitä ohjata aikuisen oppimista. Seminaarissa esiintyvät asiantuntijat ovat työelämän edustajia, kentän aikuiskouluttajia ja opettajankouluttajia.

Iltapäivien työpajoissa työstetään uudenlaisia sovelluksia aikuisten kouluttamiseen ja aikuiskouluttajien pedagogisen osaamisen kehittämiseen. Tuotetut ideat ovat hyödynnettävissä STUDIO-projektin tuottamissa koulutuksissa ja laajemmin kentän aikuiskouluttajien työssä ja ammatillisessa opettajankoulutuksessa.

Paikka: Hämeen ammattikorkeakoulu AOKK, Korkeakoulunkatu 6, Hämeenlinna

Työseminaarin kutsu ja ohjelma (pdf)

Työseminaarit aineistot: aineistot löytyvät näiltä sivuilta 28.9.2009. Voit tulostaa mukaasi haluamasi aineistot.

Opin Ovi -keskustelupalstalla: Yhteisiä aiheita / Seminaarit ja muut tilaisuudet > Aikuispedagogiikan työseminaari 30.9.-1.10.2009 -keskustelualue

Tapahtumapaikka

Paikka:
HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Katuosoite:
Korkeakoulunkatu 6
Postinumero:
13100
Kaupunki:
Hämeenlinna